Haberler

Haberler

MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI
14 Ağustos 20181790
Merzifon OSB’ye Yapılacak Yatırımların ve Projelerin Değerlendirildiği Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi
KONGRE
26 Nisan 20181733
Ülkemizde ve dünyada hızla gelişen akıllı sayaç ve akıllı şebeke teknolojilerin tanıtılması, değerlendirilmesi ve bu alanda bundan sonra yapılacak çalışmalar için bir projeksiyon oluşturulması amacıyla ; elektrik , su , gaz , sayaçları imalatçı ve ithalatçı firmaları ,şebeke operatörleri ,sistem entegre uzmanları ,yazılım , donanım , veri güvenliği firmaları ve GSM operatörlerinin yanı sıra düzenleyici kurumlar olarak da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu sistemi kullanan elektrik ve gaz dağıtım Şirketleri ve su dağıtım Şirketleri ve su idarelerinin yetkilerini katılımlarıyla Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ,Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ' nın himayelerinde '' 6. Uluslar arası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Akıllı Şehirler Kongre ve Fuarı'' na katılan Merzifon OSB Müdürümüz Hasbi ALTUNTAŞ ve Arıtma tesisi sorumlumuz Yusuf ÖZYÜREK ,Baylan su sayaçları ile OSB içinde takılan su sayaçları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
YÖNETİM KURULU
08 Ocak 20181841
2018 Yılının ilk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Sayın Kaymakamımız aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanımız Gürkan DEMİRKALE Başkanlığında OSB Toplantı Salonunda gerçekleşmiştir.Toplantıda Merzifon OSB'nin geleceği ile değerlendirmeler yapılarak güzel kararlara imza atılmıştır.
MERZİFON OSB EYLÜL AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
21 Eylül 20171712
Merzifon OSB Yönetim Kurulu Toplantısı İlçemize yeni atanan Merzifon Kaymakamı aynı zamanda Merzifon OSB Yönetim Kurulu başkanı Sayın Gürkan DEMİRKALE,Yönetim Kurulu Başkan yrd. Merzifon Belediye Başkanı Sayın Alp KARGI, Yönetim kurulu üyeleri İsa GÜR,Sadık DAĞCI,Aziz TAŞKIN ve Merzifon OSB Bölge Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ' ın katılımlarıyla Kaymakamlık Toplantı salonunda 21.09.2017 tarihinde yapılmıştır.
MERZİFON OSB ENDÜSTRİYEL TASARIM LABARATUVARINA KAVUŞTU
14 Temmuz 20171490
Endüstriyel Tasarım ve inovasyon konusunda Orta Karadeniz bölgesinde Amasya-Tokat-Çorum da faaliyet gösteren firmaların faydalanması için Merzifon OSB miz bünyesinde Endüstriyel Tasarım Labaratuvarımız 15 adet Solidworks, Autocad ve Tasarım Programları yüklü bilgisayarlarla bugün itibari ile OKA Genel Sekreterimiz Mevlüt Özen, Uzman Dursun Demir ve Yönetim kurulu üyelerimiz İsa Gür ve Sadık Dağcının katılımyla hizmete açılmıştır. Herşey daha kurumsal ve daha donanımlı bir OSB olabilmek için..

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading