Haberler

Haberler

MESLEKİ EĞİTİM
26 Şubat 2021851
MERZİFON ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ
MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI
22 Şubat 2021822
MERZİFON OSB MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI
MERZİFON OSB
16 Ekim 20201141
Merzifon OSB müteşebbis heyeti üyeleri ve sanayicilerle faaliyetler, yatırımlar ve sorunlarla ilgili bilgilendirme ve değerlendirmelerde bulunuldu.
DOĞALGAZ TOPLANTISI
08 Eylül 2020939
MERZİFON OSB İLAVE ALANDA HİZMET VERECEK OLAN YENİ YATIRIMCILARLA DOĞALGAZ BAĞLANTILARI VE ABONELİK İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ OSB TOPLANTI SALONUNDA GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Taşova Belediye Başkanı Merzifon OSB Ziyareti
22 Temmuz 20201092
Taşova Belediye Başkanımız Bayram Öztürk ve ekibini misafir ettik. Taşova da kurmayı planladıkları OSB hakkında Hasbihal ettik. Kendilerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder saygılar sunarız...
MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI
22 Temmuz 20201019
Merzifon Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Valimiz Mustafa MASATLI’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Valimiz Mustafa MASATLI’nın brifing aldığı toplantıya, müteşebbis heyet üyeleri olan Merzifon Kaymakamı Gürkan DEMİRKALE, Merzifon Belediye Başkanı Alp KARGI, Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin ACAR, Merzifon OSB Müdürü Hasbi ALTUNTAŞ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yeni yatırımların hayata geçirildiği 1. etap ilave alanında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın desteğiyle uygulanan altyapı çalışmaları ile mevcut firmaların faaliyetleri ile istihdama katkılarının değerlendirildiği toplantıda gündemdeki konular ele alındı
OSB'LERDE YALIN ÜRETİME DÖNÜŞÜM
06 Ekim 20191437
Merzifon Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün hazırlamış olduğu ve OKA tarafından desteklenen '' OSB'lerde yalın üretime dönüşüm'' Projesi. Amasya Sanayi ve Teknoloji il Müdürlüğü , Merzifon Organize Sanayi Bölgesi, Suluova Organize Sanayi Bölgesi, Amasya Organize Sanayi Bölgesinin ortak girişimleriyle yapılan projenin 1. Etabı Suluova'da 2. Etabı Amasya'da yapıldı. Bu proje ile, üretimin sadeleştirilmesi, verimin artırılması, sanayicilerimizin üretim aşamasında kaliteli ürün elde etmesi ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak hedeflenmektedir. Proje , 3-4 ekimde Merzifon Organize Sanayi Bölgesi DOVİ Mobilya ev sahipliğinde yapılan eğitimle tamamlandı.
TEMEL ATMA TÖRENİ
19 Mart 20192032
Merzifon OSB’de 4,5 Milyon TL yatırım ile açılacak iki fabrikanın temel atma töreni, Bakan Mustafa Varank ve Valimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

widget
Hızlı İletişim

Sorun Ve Şikayetlerinizi Bize Hızlı Bir Şekilde Bildirin

loading